Neli Pfeiffer

Despre Neli Pfeiffer

004021 317 37 91

Specialist api-cosmetica

Atunci cand vine vorba despre alegerea unui drum in viata, cei mai multi dintre noi visam diverse meserii ‘exotice’. Eu nu m-am gandit niciodata ca voi fi cosmeticiana. La 19-20 de ani vroiam sa devin judecator sau avocat, sa echilibrez lumea (credeam eu). Dupa ce am picat cu brio la Drept, m-am decis sa urmez Scoala Tehnica de Farmacie. In drum spre inscriere, m-am intalnit cu o fosta colega de liceu care tocmai termina scoala postliceala de cosmetica. Am stat la povesti si apoi am plecat in drumul mai departe sa ma inscriu nu la farmacie, ci la cosmetica.

Am intrat printre primele candidate, am fost tot timpul printre „fruntase”. Am acumulat cunostiintele pe nerasuflate, cu un entuziasm fara margini… am inceput sa muncesc, iar totul se lega cu usurinta – iubire pentru profesie, pentru oameni. Costi, sotul meu, m-a sustinut si m-a incurajat tot timpul, el a fost ‘prima mea clienta’, tot el m-a impins sa ma lansez intr-o adevarata cariera – ii multumesc pentru eternitate.

Mai tarziu m-am orientat catre cosmetica apicola pe care am invatat-o, practicat-o si intr-un final am reusit s-o dezvolt prin contributii personale – mi-am creat propria „profesie” de cosmetician. Ma straduiesc sa sporesc frumusetea lumii cu ‘picuri’ de miere. Acest lucru mi-a deschis fiecare particica a inimii mele, este o profesie complexa, cu interactiuni subtile intre mine si client, se naste o relatie speciala, cu beneficii de ambele parti. Uitandu-ma inapoi, imi place sa cred ca meseria de cosmetician nu mi-am ales-o eu, ci ea m-a ales pe mine.

Alatura-te discutiei!

comentarii