Adriana Popovici

Despre Adriana Popovici

004021 317 37 91

Specialist cosmetica

Fiindca eu am iubit dintotdeauna „frumosul plastic” si cel „uman”, initial am vrut sa urmez Arte Plastice sau Psihofilozofie. Ocupata cu pregatirile pentru admitere, intr-o zi am incercat sa ma epilez singura acasa, dar am aplicat ceara prea calda si nu am mai putut sa o desprind. Panicata si, totodata, rusinata am ajuns la un salon de cosmetica, unde, o doamna blanda, calda si profesionista mi-a rezolvat mica „problema” fara durere si fara semne. Am inceput sa stam de vorba despre astfel de cazuri „disperate” si despre meseria ei de cosmetician.

Fascinatia acestei descoperiri s-a transformat in dorinta de a urma o cariera. La arte plastice si psihofilosofie nu am renuntat, adica m-am maritat cu un sculptor iar majoritatea prietenilor mei sunt artisti, psihologi, filosofi, etc.

Mi-am gasit vocatia dintr-o intamplare, iar dupa ani de practica pot sa spun ca satisfactiile sociale, sufletesti si, nu in ultimul rand, cele materiale au fost peste asteptarile mele. Am ajutat oameni sa se simta bine in pielea lor, le-am redat increderea in sine, iar pentru mine asta este satisfactia suprema.

Alatura-te discutiei!

comentarii