Primăvara aduce vești noi la Școala de Cosmetologie ApiEstetic. În cadrul școlii noastre a înflorit o nouă colaborare.

Respectând tradiția scolii românești de cosmetologie, dorim să le aducem cursanților nostri oportunități noi la o educație extinsă, să punem premisele unei cariere dinamice și să creeăm condițiile unei dezvoltări exponențiale pentru fiecare dintre cei care ne trec pragul.

Ne mândrim de faptul că suntem prima școală care intră în programul Elite Beauty Trainers, creat de către ROWE, lider de piață în România în distribuția de aparatură de înfrumusețare și remodelare corporală. Acest parteneriat va aduce beneficii reale cursanților noștri prin accesul la cele mai noi echipamente de beauty, beneficiind de practică în salon pe echipamente asigurate de ROWE. Iar avantajele nu se opresc aici. Cursanții ce vor lua parte la programulElite Beauty Trainers, vor primi cadouri oferite de ROWE, premii pentru cei mai buni dintre ei și discounturi la achizițiile profesionale.

Așa cum v-ați obișnuit, după terminarea școlii, cursanții noștri primesc consiliere în planificarea carierei sau deschiderea unui salon. Un alt beneficiu al acestui program, este ca CV-ul cursanților noștri vor intra în baza de date ROWE, cu acces la majoritatea angajatorilor din piața.

Indiferent că ești la început de cariera sau ca îți doresti o schimbare, trebuie să știi că meseria de cosmetolog implica daruire de sine pentru tot ce inseamnă frumusețe, sănătate și armonie. Școala de Cosmetologie ApiEstetic va oferi cursanților bazele necesare acestei meserii, iar prin programul Elite Beauty Trainer aceștia vor avea acces la ultimile tehnologii în domeniul beauty din România.

Alatura-te discutiei!

comentarii

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail