În data de 13 februarie 2014, Școala de cosmetologie Apiestetic, prima structură educațională de profil din România, începe o nouă serie de cursuri de cosmetica. Înscrierile se pot face accesand pagina de internet a Școlii de Cosmetologie Apiestetic sau pagina de Facebook cu același nume. În funcție de condițiile financiare, motivație și determinare, candidații au șansa de a primi o bursă finanțată 100%.

Înființată de Neli Pfeiffer, Adriana Popovici și Ioana Angelescu – excelente profesioniste ale domeniului, cu peste 30 de ani de experiență la nivel local și internațional – școala va introduce o serie nouă de cursanți în secretele științei frumuseții, îmbinând tradiția cu tehnica modernă și teoria cu practica.

Cursurile, certificate și atestate de Ministerul Muncii, se adresează tuturor persoanelor care își doresc să urmeze o carieră, să lanseze o afacere în domeniul frumuseții, sau sunt pasionate de această știință.

La finalul celor șase luni de studiu, cursanții vor susține examenul final în prezența unei comisii formate din reprezentanți ai Ministerului Muncii. Diploma de absolvență va fi atestată printr-un Certificat de Calificare în domeniul cosmetologiei.

Curricula a fost structurată pentru a corespunde celor mai înalte standarde în domeniul educațional, atât prin suportul teoretic și practic, cât și prin tehnicile dezvoltate și perfecționate de cele trei fondatoare. Astfel, elevii vor urma cursuri de cosmetologie generală (tehnică clasică și modernă, anatomie, dermatologie, patologie, chimie, nutriție, psihologie, arketing) și cosmetică decorativă (pensat, epilat, vopsit, machiaj profesionial).

„Ne-am propus să arătăm generațiilor mai tinere că România a avut o școală de cosmetică serioasă, cu bază științifică fundamentată de oameni foarte valoroși – cum au fost dr. Aurel Voinea, considerat părintele cosmeticii, sau Olga Tudori și Natalița Gorgea, fondatoarele primului Institut de Înfrumusețare din România.” (Neli Pfeiffer –fondatoarea Scolii de Cosmetologie Apiestetic)

“Felicităm prima serie de cursante de care suntem mandri. Rezultatele obținute până acum ne întăresc convingerea ca vor urma multe alte serii de specialisti in acest domeniu atât de frumos si special. Ne bucurăm că exista un interes crescut fata de minunata meserie de cosmetolog.” (Adriana Popovici – fondatoarea Scolii de Cosmetologie Apiestetic)

Alatura-te discutiei!

comentarii

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail