Bucuresti, 21 ianuarie – Scoala de cosmetologie Apiestetic, prima scoala de cosmetologie din Romania, incepe cursurile pe 15 februarie. Infiintata de trei profesioniste cu experienta individuala de peste 30 de ani la nivel local si international (Neli Pfeiffer, Adriana Popovici si Ioana Angelescu), scoala va introduce cursantii in secretele stiintei frumusetii, imbinand traditia cu tehnica moderna si teoria cu practica.

„Dorim sa aratam generatiilor mai tinere ca Romania a avut o scoala de cosmetica serioasa, cu baza fundamentata de oameni de stiinta de valoare inestimabilă – cum au fost dr. Aurel Voinea, considerat parintele cosmeticii, sau Olga Tudori si Natalita Gorgea, fondatoarele primului Institut de Infrumusetare din România. De aceea am ales pentru scoala noastra un termen mai putin folosit in zilele noastre – cosmetologie – pentru a sublinia profesionalismul si seriozitatea cu care tratam domeniul si responsabilitatea cu care lansam acest proiect”, arata Neli Pfeiffer, co-fondatoarea scolii de cosmetologie si una dintre cele mai cunoscute cosmeticiene din Romania.

Cursurile de cosmetica, certificate si atestate de Ministerul Muncii, se adreseaza tuturor persoanelor care fie isi doresc sa urmeze o cariera sau sa lanseze o afacere in domeniul frumusetii, fie sunt pasionate de aceasta stiinta.

Curricula a fost structurata in asa fel incat sa corespunda celor mai inalte cerinte in domeniul educational, atat prin suportul teoretic si practic, cat si prin tehnicile dezvoltate si perfectionate de cele trei fondatoare. Astfel, elevii vor urma cursuri de cosmetologie generala (tehnica clasica si moderna, anatomie, dermatologie, patologie, chimie, nutritie, psihologie, marketing) si cosmetica decorativa (pensat, epilat, vopsit, machiaj profesionial).

La finalul celor sase luni de studiu, cursantii vor sustine examenul final in prezenta unei comisii formate din reprezentanți ai Ministerului Muncii. Promovabilitatea cursurilor de cosmetica va fi atestata printr-un Certificat de Calificare în domeniul cosmetologiei.

Persoanele interesate de inscriere pot accesa pagina de internet a Scolii de Cosmetologie Apiestetic sau pagina de Facebook cu acelasi nume. In functie de conditiile financiare, motivatia si determinarea pe care o arata, candidatii au sansa de a primi o bursa finantata 100%.

Experienta combinata de aproape un secol

Trei mari doamne ale cosmeticii romanesti pornesc impreuna la drum pentru a-si dezvalui secretele in fata generatiilor tinere. Chiar daca povestea lor este diferita, le uneste experienta si pasiunea pentru o cariera care nu inceteaza sa le aducă satisfactii.

Neli Pfeiffer, specialist apiterapie

„Uitandu-ma in urma, imi dau seama ca nu eu mi-am ales meseria de cosmetician, ci ea m-a ales pe mine. La 20 de ani, nu stiam prea multe despre asta, dar îmi placea frumosul, echilibrul si armonia. Mai tarziu, m-am orientat catre cosmetica apicola, pe care am invatat-o, practicat-o si, într-un final, am reusit s-o dezvolt prin contributii personale. Mi-am creat propria profesie de cosmetician. Iar acum a venit momentul sa impartasesc tot ceea ce am acumulat”.

Adriana Popovici, specialist apiterapie

„Mi-am gasit vocatia din intamplare, iar dupa ani de practica pot sa spun ca satisfactiile sociale, sufletesti si, nu in ultimul rand, cele materiale au fost peste asteptarile mele. Am ajutat oameni sa se simta bine in pielea lor, le-am redat increderea in sine, iar pentru mine acest lucru inseamna satisfactia suprema”.

Ioana Angelescu, specialist make-up

„Urmand diferite specializari in tara si in strainatate, mi-am inceput o cariera în industria filmului. In 12 ani, am facut peste 30 de filme cu mari regizori si actori ai lumii, am avut nopti intregi de lucru, fara sa imi dau seama cum trece timpul. Cosmetica si industria de infrumusetare, in general, au fost pentru mine deschizatoare de drumuri, iar dorinta mea de dezvoltare continua m-a adus pe drumul de acum”.

Scoala de cosmetologie Apiestetic satisface cele mai inalte cerinte din domeniul educational, atat prin suportul teoretic si practic oferit, cat si prin tehnicile ce au ca baza peste trei decenii de experienta in domeniul cosmetologiei romanesti si internationale.

Informatii suplimentare gasiti pe pagina oficiala www.scoalacosmetologie.ro.

© 2014 Scoala de cosmetologie Apiestetic

Alatura-te discutiei!

comentarii

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail