Argument pentru scoala romaneasca de cosmetologie

Consideram ca este timpul sa ne reconsideram valorile si sa nu mai traim cu senzatia ca tot ce vine din Occident este superior si ideal. Dorim sa impartasim tinerilor ca noi, romanii, am avut si avem o scoala de cosmetica serioasa cu baza fundamentata de oameni de stiinta de valoare inestimabila – dr. Aurel Voinea, parintele cosmeticii.

Este timpul sa stiti despre Olga Tudori si Natalita Gorgea – „doamnele cosmeticii romanesti”, care au fondat primul Institut de infrumusetare din Romania (echivalentul SPA-ului de azi), unde veneau cu regularitate doamne si domnite din tara si din strainatate.

De ce scoala de cosmetologie Apiestetic?

Indiferent ca esti la inceput de cariera sau ca iti doresti o schimbare, trebuie sa stii ca meseria de cosmetolog implica daruire de sine pentru tot ce inseamna frumusete, sanatate si armonie. Aduce totodata cu ea o responsabilitate fata de cei din jur si o multumire interioara cum putine meserii mai pot sa ofere in acest moment.

Invatarea meseriei de cosmetician se bazeaza 50% pe asimilirea teoriei si 50% pe practica. De aceea, Scoala de Cosmetologie Apiestetic isi doreste sa formeze generatii noi de cosmeticiene, sa le facilitam accesul la meserie cat mai rapid, dar fara a face rabat la calitatea si cantiatea informatiilor.

Scoala de Cosmetologie Apiestetic Romania este acreditata de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, iar in urma absolvirii cursurilor scolii de cosmetica veti primi diploma de calificare in domeniu, recunoscuta in Romania si Uniunea Europeana.

Pe durata celor 9 luni de zile, Scoala de Cosmetologie Apiestetic isi doreste sa formeze specialisti adevarati in domeniul cosmeticii, care sa dea dovada de dovatament, pasiune si profesionalism. Cursantii vor invata sa acorde atentie speciala detaliilor, empatie catre nevoiele clientilor, tehnici de promovare si vanzare.

Lectorii scolii

Prima scoala de cosmetologie Apiestetic din Romania este infiintata de profesionisti in domeniul cosmetologiei, cu o exprienta de peste 3 decenii atat in Romania, cat si in strainatate. In cadrul scolii vei beneficia de traditia fostei scoli romanesti de cosmetica.

Neli Pfeiffer

Specialist api-cosmetica

Atunci cand vine vorba despre alegerea unui drum in viata, cei mai multi dintre noi visam diverse meserii 'exotice'. Eu nu m-am gandit niciodata ca voi fi cosmeticiana. La 19-20 de ani vroiam sa devin ...

Adriana Popovici

Specialist cosmetica

Fiindca eu am iubit dintotdeauna "frumosul plastic" si cel "uman", initial am vrut sa urmez Arte Plastice sau Psihofilozofie. Ocupata cu pregatirile pentru admitere, intr-o zi am incercat ...

Bursa sociala ApiEstetic

Dorim sa sprijim persoanele cu initiativa si spirit antreprenorial. Intrucat stim ce inseamna economia de piata actuala vrem ca in cadrul fiecarei generatii de cosmeticieni sa acordam o sansa unui/unei cursant(e) pentru care cursurile scolii de cosmetica vor fi 100% finantate.

Selectia se va face in urma interviurilor de admitere, iar criteriile* vor fi stricte, cum ar fi: conditia financiara actuala, motivatia personala, determinarea de a munci, aptitudini etc.

* Ne rezervam dreptul ca acordarea bursei sa fie subiectiva