Argument pentru scoala romaneasca de cosmetologie

Consideram ca este timpul sa ne reconsideram valorile si sa nu mai traim cu senzatia ca tot ce vine din Occident este superior si ideal. Dorim sa impartasim tinerilor ca noi, romanii, am avut si avem o scoala de cosmetica serioasa cu baza fundamentata de oameni de stiinta de valoare inestimabila – dr. Aurel Voinea, parintele cosmeticii.

Este timpul sa stiti despre Olga Tudori si Natalita Gorgea – „doamnele cosmeticii romanesti”, care au fondat primul Institut de infrumusetare din Romania (echivalentul SPA-ului de azi), unde veneau cu regularitate doamne si domnite din tara si din strainatate.

De ce scoala de cosmetologie Apiestetic?

Indiferent ca esti la inceput de cariera sau ca iti doresti o schimbare, trebuie sa stii ca meseria de cosmetolog implica daruire de sine pentru tot ce inseamna frumusete, sanatate si armonie. Aduce totodata cu ea o responsabilitate fata de cei din jur si o multumire interioara cum putine meserii mai pot sa ofere in acest moment.

Invatarea meseriei de cosmetician se bazeaza 50% pe asimilirea teoriei si 50% pe practica. De aceea, Scoala de Cosmetologie Apiestetic isi doreste sa formeze generatii noi de cosmeticiene, sa le facilitam accesul la meserie cat mai rapid, dar fara a face rabat la calitatea si cantiatea informatiilor.

Scoala de Cosmetologie Apiestetic Romania este acreditata de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, iar in urma absolvirii cursurilor scolii de cosmetica veti primi diploma de calificare in domeniu, recunoscuta in Romania si Uniunea Europeana.

Pe durata celor 9 luni de zile, Scoala de Cosmetologie Apiestetic isi doreste sa formeze specialisti adevarati in domeniul cosmeticii, care sa dea dovada de dovatament, pasiune si profesionalism. Cursantii vor invata sa acorde atentie speciala detaliilor, empatie catre nevoiele clientilor, tehnici de promovare si vanzare.