In acest articol vom incerca sa raspundem intrebarilor pe care le aveti despre cursurile de cosmetica si despre scoala de cosmetologie. Vom adresa cele mai frecvent intalnite intrebari si vom raspunde sincer si cat mai clar. In cazul in care aveti nelamuriri despre scoala de cosmetica la care nu gasiti raspunsul in continuare, nu ezitati sa ne contactati prin site sau prin pagina Facebook.

Care este programa corecta a unui curs de cosmetica?

Scoala de cosmetica trebuie sa ofere cursuri care incep cu o sectiune teoretica, bogata in informatii si bine structurata. Apoi accentul trebuie sa cada pe lectiile practice, pentru ca mai tarziu cursantii sa poata sa puna in practica tehnicile invatate.

Ce trebuie sa invat la o scoala de cosmetica?

Informatiile invatate in scoala de cosmetica nu trebuie sa se limiteze doar la cosmetica decorativa (pensat, vopsit, aplicat gene false, machiaj profesionial etc), ci trebuie sa acopere si aspecte de cosmetologie generala (dermatologie, nutritie, aromo terapie etc), precum si de psihologie si de marketing.

Ce produse trebuie sa folosesc la scoala de cosmetica?

Cursul de cosmetica trebuie sa va indrume spre o cariera de succes, nu sa promoveze produselor unei companii. Ca viitori profesionisti, in scoala de cosmetica trebuie sa invatati sa recunoasteti produsele de calitate, indiferent de brand. Scoala de cosmetica trebuie sa va invete cum sa va orientati catre produse profesionale cu care sa va mentineti clientela mereu multumita.

Cati participanti trebuie sa aiba un curs de cosmetica?

Scoala de cosmetica trebuie sa inceapa cursul cu un numar de cursante care sa permita ca profesorii sa acorde suficienta atentie fiecarei persoane in parte, pentru a putea asigura acesteia o buna pregatire. Nu exista un numar fix, dar pot sa participe intre 7 si 15 persoane la cursul de cosmetica.

Ce optiuni de cariera imi ofera scoala de cosmetica?

Scoala de cosmetica va ofera optiuni de cariera variate. Dupa absolvirea cursului de cosmetica puteti sa va angajati ca si cosmetician intr-un salon de infrumusetare sau centru SPA, puteti lucra ca specialisti in produse de frumusete sau consultanti de frumusete, ca scriitori sau consultanti pentru o revista de frumusete sau ca fotograf de machiaj. De asemenea, aveti optiunea de a va deschide propriul salon, studio foto sau magazin de produse de frumusete,

De ce sa aleg scoala de cosmetologie Apiestetic?

La scoala de cosmetica Apiestetic veti beneficia de traditia fostei scoli romanesti de cosmetica. o scoala serioasa, cu baza fundamentata de oameni de stiinta de valoare inestimabila.

Veti studia alaturi de profesionisti in domeniul cosmetologiei, cu o exprienta de peste 3 decenii atat in Romania, cat si in afara granitelor.

Pot urma gratuit cursurile scolii de cosmetica?

Da, exista aceasta sansa. Scoala de cosmetica Apiestetic ofera o bursa ce acopera integral costurile de scolarizare.

Alatura-te discutiei!

comentarii

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail